Osta teatteriliput näppärästi verkosta

Moniin teatterinäytöksiin on mahdollista ostaa liput näppärästi suoraan verkosta. Tämän ansiosta teatterinäytökseen osallistuminen on entistä joustavampaa ja voit vain saapua paikalle ilman, että sinun tarvitsee jonottaa lippuja paikan päällä. Muista kuitenkin saapua ajoissa paikalle, sillä teatterissa ei voida odottaa myöhässä saapuneita katsojia! Jos joudut itse odottamaan esityksen alkua teatterin aulassa, sujuu odotustauko viihtyisissä merkeissä vaikkapa Slotsio-sivuston pelejä pelaamalla. Pelata voi niin kauan, kun on aika siirtyä katsomoon. Yleensä tästä ilmoitetaan kellon soitolla, joka kertoo, että esitys alkaa pian. Katsomossa kännykät tulee sulkea, jotta niiden pirinä ei häiritsisi muita katsojia tai näyttelijöitä ja jotta voit itse keskittyä näytelmän seuraamiseen.

Lippu.fi Top 10

Lippu.fi on näppärä sivusto, jos etsit lippuja esimerkiksi konserttiin tai teatteriin. Liput ovat myös oivallinen lahjaidea. Tarjolla on esimerkiksi Ähtäri Zoo -lippuja, musikaalilippuja ja Kansallisteatterin lippuja. Jos et oikein tiedä, millaisia elämyksiä haluaisit nähdä ja kokea, kannattaa tutustua sivuston Top 10 -listaan, johon on koottu ajankohtaiset suosituimmat liput. Tällä hetkellä listan ykkössijalla ovat Ähtäri Zoo -liput. Niiden vähimmäishinta on tällä hetkellä 29 euroa. Toiselta sijalta löytyvät Olympiastadionin liput ja kolmannelta sijalta PK-35 – HJK -pelin liput. Muita suosittuja lippuja tällä hetkellä ovat esimerkiksi HC TPS -liput, HIFK Fotboll -liput, Salon Teatterin liput, Pesäkarhujen liput ja Rock In The City -liput.

Lippu.fi – suositukset

Toinen hyvä vaihtoehto etsiä itselle elämyksiä on tutustua sivuston suosittelemiin vaihtoehtoihin. Tällä hetkellä sivusto suosittelee esimerkiksi Sunrise Avenue -lippuja, Provinssin lippuja ja Antti Tuiskun Olympiastadionilla järjestettävän konsertin lippuja. Myös Tuskan liput löytyvät sivuston suosittelemien lippujen joukosta.

Lippu.fi hakukone

Kolmas hyvä vaihtoehto etsiä itselle sopivia tapahtumia, on käyttää sivuston hakukonetta. Syötä hakukoneeseen haluamasi paikkakunta ja valitse sinua kiinnostava kategoria. Klikkaa tämän jälkeen keltaista Etsi tapahtumia -nappia. Jos valitset esimerkiksi Helsingin ja musikaalin sekä musiikkiteatterin, löydät tällä hetkellä esimerkiksi Teatteri Jurkassa esitettävän Marian sydän -nimisen näytöksen ja Helsingin Kaupunginteatterissa esitettävän Pienen Merenneidon. Samalla näet jo yhdellä silmäyksellä, kuinka paljon edullisimmat liput kyseisiin näytöksiin maksavat ja voit tehdä budjettiisi sopivia valintoja. Lippujen ostaminen onnistuu näppärästi sivuston kautta.